Velkommen til Fyns Hoved Camping

fynshoved_013.jpg

Fyns Hoved Camping

Smukt beliggende på toppen af halvøen Hindsholm, hvor nedbøren er 25% mindre end i resten af landet.

Campingpladsen ligger direkte ned til Storebælt, omgivet af fuglereservater og fredet arealer, hvilket betyder unikke naturoplevelser. Fantastisk område til fiskeri og sejlads med kajak.


Vi glæder os til jeres besøg!

Venlig hilsen Lise Nielsen og Lars O. Hansen.
camping_019.jpg

Om campingpladsen

Fynshoved Camping er en moderne og familievenlig plads med gode faciliteter.
Fynshoved Camping er anlagt i 1962 - og er på 10 hektar, der er indrettet så der er store friarealer mellem rækkerne. Vi Lise Nielsen og Lars Okholm Hansen der er 2 generation på stedet , glæder os til at give jer en god oplevelse.

På pladsen er der et stort børnevenligt område med bl.a. fodboldbane, hoppepude, volleyball, dyrefolde med kaniner, m.m., hvor hele familien kan boltre sig.
alt_mulig_privat_026.jpg

Aktiviteter

I skolernes sommerferie laver vi kondibingo en gang om ugen, en slags skattejagt rundt på campingpladsen.Se f.eks. også vandreture www.visitkerteminde.dk
hjemmeside_007.jpg

Naturen

Fynshoved og Hindsholm i det hele taget byder på et væld af spændende naturoplevelser.  

Et rigt fugleliv, dyreliv (ofte kan man se rådyr, harer og fasaner på pladsen) samt flere sjældne planter og ikke mindst det særlige lys fra vandet på begge sider, som tiltrak malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg.
Naturen er et landskab i evig forandring i kraft af havet, der "æder" af kystet. Særligt er det gode muligheder for fiskeri  - se mere under fiskeri.
camping_038.jpg

Faciliteter

Fynshoved Camping er en moderne campingplads med, hvad dertil hører af faciliteter.

Fremhæves skal vores moderne solopvarmede servicebygning med familierum, køkken, puslerum og vaskeri. Vi har naturligvis også TV-stue med opholdsstue, en velassorteret købmand samt en grill café.

Herudover har vi:


• Minigolf
• Legeplads med hoppepuder
• Volley/Basket
• Fodboldbaner
• Samt naturligvis vores altid populære kaniner
fynshoved.jpg